Welkom op mijn genealogie pagina’s. Op deze pagina’s vind je de stamboomgegevens van drie families:
De familie Spoel, de familie van Aken (de familie van de moeder van mijn vader) en de familie Koelman (de familie van mijn moeder).

De gegevens van de familie Koelman zijn door mijn oom verzameld en gedigitaliseerd. Die genealogie is dan ook praktisch compleet.
Helaas is mijn oom in 2013 overleden. Daardoor is dat onderzoek stil komen te liggen. Het blijft wel gepubliceerd staan.

Je kunt via de menu’s aan de rechterkant bladeren.

Van elke familie heb ik de gegevens op verschillende manieren weergegeven. Dat zijn:
De personenlijst van de familie met daarachter de persoonskaarten
De chronologische geboortdata van de familie
De genealogie van de familie (dus alleen de afstammelingen in de mannelijke lijn), zowel in tekst als grafisch
De parenteel van de familie (dus de afstammelingen in zowel de mannelijke als de vrouwelijke lijn), zowel in tekst als grafisch

In de toekomst ben ik nog van plan om een kwartierstaat van mijzelf te maken.

Mocht je op deze pagina’s gegevens vinden, die je voor je eigen onderzoek nodig denkt te hebben, kun je ze rustig gebruiken. Je kunt ook altijd contact met me opnemen voor vragen en dergelijke.

Natuurlijk zijn ook bij mij alle nieuwe gegevens voor mijn onderzoek van harte welkom. Ik ben in 1998 met mijn onderzoek begonnen. Soms ben ik er weken mee bezig, dan ligt het weer maanden stil.
Dus vernieuwingen zullen zeer onregelmatig plaatsvinden. Het kan dus ook zijn, dat ik niet echt direct op berichten reageer.

Veel plezier!!

 

De genealogie documenten zijn gemaakt met het programma Aldfaer